Γαλλική Κληρονομιά Κάθε χρόνο στην έκθεση Wheels and Waves , η BMW παρουσιάζει ένα καινούργιο concept μοντέλο από τα παλιά, ώστε να...

BMW Concept Lac Rose Photos

/
0 Comments

 Γαλλική Κληρονομιά


Κάθε χρόνο στην έκθεση Wheels and Waves, η BMW παρουσιάζει ένα καινούργιο concept μοντέλο από τα παλιά, ώστε να κρατήσει την ιστορία της ζωντανή.

Έτσι μετά το BMW Concept Path 22 του 2015, φέτος παρουσιάστηκε η νέα BMW Mottorad Concept Lac Rose.

Αυτή η σύγχρονη ερμηνεία παίρνει την έμπνευσή της από τις Off-Road μοτοσυκλέτες BMW στα μέσα της δεκαετίας του 1980, καθώς και της ειδικής έκδοσης BMW R 80 G / S. Η Lac Rose ιδέα στηρίχτηκε πάνω στην τεράστια επιτυχία της R Ninet , που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προσαρμογή.Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε για τον εορτασμό της σημαντικής επιτυχίας του Hubert Auriol που κέρδισε το θρυλικό ράλι Παρίσι-Ντακάρ το 1981 και το 1983, μαζί με τον Gaston Rahier επίσης νικηφόρα το 1984 και το 1985. Έτσι προέκυψε η περιορισμένη έκδοση R 80 G/S Παρίσι - Ντακάρ.

Περισσότερο από έναν υπαινιγμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού κληρονομιάς.

Για την BMW Motorrad ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Edgar Heinrich, τα δύο τελευταία concept bikes δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικά, αλλά να έχουν δημιουργηθεί με τo ίδιo πάθος, ικανότητα και ενθουσιασμό. 

«Υπήρχε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που εμπλέκονται και ένας συγκεκριμένος τρόπος προσαρμόζοντας ένα ποδήλατο, όπως το R 5 Αφιέρωμα για το Villa d'Este, αλλά υπάρχει μια πολύ πιο χαλαρή και χαλαρή αίσθηση σε μια εκδήλωση όπως Τροχοί και Κύματα, και τελευταία showbike μας αντικατοπτρίζει αυτό », λέει. "Η Έννοια Lac Rose έχει μια εντελώς διαφορετική στάση και το ύφος, είναι ένας άλλος τρόπος να πληρώνουν φόρο τιμής στην αγωνιστική κληρονομιά μας, αλλά χωρίς να το προφανές διαδρομή GS."  
Go your own way.

Πράγματι, με τον τελευταίας γενιάς σειρά παραγωγής υγρόψυκτο GS η μοτοσυκλέτα προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη και επιδόσεις από εκείνες της δεκατίας του '80 με την Concept Lac Rose (Lac Rose είναι το πνευματικό σημείο τερματισμού του Ράλι Ντακάρ στην Αφρική) να μην προορίζεται για κορυφαία απόδοση ή τεχνική οδήγηση. Αντ 'αυτού, είναι ιδανική για βόλτες , με τους φίλους σας και με off-road συνθήκες. 

 «Ενώ ο σύγχρονος υγρόψυκτος μπόξερ κινητήρας μπορεί να κάνει τα πάντα, αυτή η μοτοσικλέτα είναι περισσότερο για style. Οι custom off-road μοτοσυκλέτες είναι ένας νέος τρόπος να μπορείς να απολαμβάνεις χωμάτινες διαδρομές και η ιδέα του Lac Rose είναι ακριβώς αυτό που ήθελε να πετύχει η BMW. Να ενώσει τον "χωμάτινο κοινό(GS)" με τον cafe racer κοινό(NineT)" και μάλλον τα κατάφερε. 

Δείτε τις φωτογραφίες και το video: Δειτε ακομα

Από το Blogger.